top of page
logo 2-01.png

На 28.07.2023 г. се проведе финалното събитие част от кампанията посветена на "Европейска година на

С гордост споделям, че на 28.07.2023 г. се проведе финалното събитие част от кампанията посветена на "Европейска година на уменията 2023"!

Кръглата маса беше посветена на изграждането на умения за устойчиво бъдеще в строителния сектор в контекста на европейска година на уменията 2023 г.". Събитието бе организирано с подкрепата на политическата група на „Обнови Европа“ в Европейския парламент. Участници в събитието бяха заместник министъра на образованието и науката г-жа Мариета Георгиева, г-жа Андриана Сукова - Заместник генерален директор на дирекция „Заетост, социални въпроси и приобщаване“ на ЕК, инж. Любомир Качамаков - Зам-председател на УС на КСБ и Вице-президент confederation of international contractors’ associations, г-жа Мартина Кръстева от "Строителна Квалификация" ЕАД, г-жа Цветелина Нешкова председател на сдружение „Алианс за регионални и граждански инициативи“ и г-жа Марияна Хамънова - Изпълнителен директор “Cleantech” България .

Обсъждахме различни възможности за изграждането на умения за устойчиво бъдеще в строителния сектор както и предизвикателства на бранша.

Благодаря на всички, които се включиха и подкрепиха "Европейската година на уменията 2023". Само заедно можем да изградим по-силно и умело бъдеще за нашата страна.


Запознайте се с цялото съдържание на кръглата маса , както и ключовите изказвание на участници тук.


800px-Logo_of_Renew_Europe.svg.png
bottom of page