top of page
Blue Home Electronics

Запознай се с дигиталното информационно "гише" 

Какво е то 

Терминът възниква в Съединените щати в края на 20 -те или началото на 30 -те години на миналия век, за да опише бизнес модел, предлагащ на клиентите удобството да удовлетворяват множество нужди на едно място, вместо да се налага да „шофираме из целия интернет“, за да постигнем свързани услуги в различни магазини. В днешно време фразата се използва като жаргон за описание на всичко - от уеб сайтове до телевизионни предавания, където потребителите могат да намерят на едно място повечето от това, от което се нуждаят, включително информация

Как работи 

Лесно и бързо можеш да намериш цялата налична инфорамция касаеща инициативите подкрепяни от г-жа Михайлова на едно място, представени на потребителите по един достъпен и лесен начин. 

Какво ще откриеш в него

Тук ще намерите цялата инфорамция касаеща дейността на г-жа Искра Михайлова, всички важни инциативи и проекти като например Зелената сделка за Европейския съюз, Вълната от реновирание както и много други важни теми част от забързаното Европейско ежедневие

Направи своя избор 

Можеш лесно и бързо да избереш тема, която те интересува и да намериш много полезна информация както и полезни връзки касаещи твоето търсене. Опитай, лесно е!

Бъде активен! Интересувай се 

Темите, които ще намериш тук са важни и са от огромно значение за ежедневието и просперитета на всеки европеец. Бъди информиран за да можеш да отстояваш своите виждания и възгледи. 

Предай нататък!

Сподели съв свои приятели, колеги или семейство и предай нататък важната инфорамция, която ще намериш тук в електронното гише. 

ИЗБЕРИ TEMA

Media center

Media Center

Бъдещето на Европа

Бъдещето на Европа

Избори в Европа

Избори в Европа

Ръководство финансиране

Ръководство за финансиране - програми

Кръгова икономика

Кръгова икономика в строителството

Mandate Report

Mandate Report

Green Rooftop

Зелената сделка на Европа

Renovations

Вълна от реновиране

Дигитална трансформация

Дигитална трансформация

#MeetRe

#MeetRE - алманах

Корица_криви_фин-01

Опазване на културното наследство

cover_RenoWavebook-01

Вълна от саниране - ниско въглеродна европа

Renew Europe_Burgas_108

Конференция "Youth_22"

bottom of page